O nama

 

Najamprintera.com djeluje kao dio tvrtke Kom teh d.o.o.. koja posluje od 2011. godine, kao odjel za najam printera, fotokopirnih strojeva, računalne i programske opreme. Primarna djelatnost nam je djelatnost pružanje usluga najma tvrtkama i fizičkim osobama. Glavni cilj je briga o cjelokupnoj informacijskoj infrastrukturi korisnika te ispis po najboljim cijenama na tržištu. Analiziramo korisnikove potrebe i poznavanje najnovijih tehnologija te omogućavamo ujedinjavanje strojne i programske opreme u cilju stvaranja stabilne i fleksibilne platforme za sve korisnikove potrebe.

Na vama je da kliknete ispis, sve ostalo je naša briga!

Naše usluge pokrivaju kompletno servisno održavanje i punjenje tonerima uređaja za ispis, printera i fotokopirnih strojeva. Servisna podrška u cijeloj Hrvatskoj u roku 24 sata. Isto tako pokrivamo servis i održavanje računala i laptopa kod svojih klijenata.

 

 

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte  i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.

Od samog početka našeg postojanja inzistiramo na kvaliteti, funkcionalnosti i dobro organiziranoj servisnoj podršci za sve naše klijente.Sve izrađene projekte radili smo u skladu s najvišim  standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove.

 

Matični podaci tvrtke

Kom teh d.o.o. za uvoz, izvoz, trgovinu i usluge, A. Starčevića 48, Grabovnica, 43240 Čazma, Hrvatska, upisan kod
Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem ; Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cjelosti OIB 51200514322;
MB ; Žiro račun 2484008-kod Raiffeisen-bank Austria d.d., Petrinjska 59, Zagreb;

UPRAVA Igor Modrić

Način plaćanja
Trenutno se plaćanje može izvršiti uplatom na žiro račun Prodavatelja općom uplatnicom, internet bankarstvom,te gotovinom ili karticama u prodajno servisnom centru na adresi Zagrebačka 29, 10342 Dubrava.

Izjava o privatnosti
Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda).
Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.
Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.
Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Prodavatelj redovito daje kupcu mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.